Over ons, geen bemiddelingsbureau in ZZP'ers in de zorg

Meetingcare.nl is geen echt zorg-bemiddelingsbureau tussen opdrachtgevende zorginstellingen enerzijds en opdrachtzoekende zelfstandige zorgverleners (zzp-ers zorg) anderzijds. We brengen vraag en aanbod, verpleegkundigen en zorgvragers, bij elkaar. We sluiten hiermee graag aan bij de wens van zorginstellingen om op een eenvoudige wijze het personeelsbestand te flexibiliseren. We helpen zorgaanbieders aan vakbekwame, zelfstandige arbeidskrachten voor zowel de ad-hoc werkzaamheden alsook voor korte of lange termijn opdrachten. En we bieden de werkzoekende zzp-er in de zorg snel en gemakkelijk toegang tot vele potentiële opdrachtgevers met interessante vacatures voor zzp in de zorg.

Ben jij als zzp-er in de zorg op zoek naar werk? Of bent u een zorginstelling die een zzp-er in de zorg zoekt? Meetingcare.nl, uw partner voor zzp in de zorg, brengt jullie samen! De onderlinge afspraken regelen jullie zelf. Hier zal Meetingcare.nl zich niet mee bemoeien.

Meetingcare.nl is geen echt bemiddelingsbureau voor zorg en zzp

Bemiddelingsbureau in de zorg Meetingcare

De zzp-ers in ons bestand zijn gediplomeerde zorgverleners (met name in de verpleging of verzorging). Onze opdrachtgevers zijn zorgaanbieders als thuiszorgorganisaties, verpleeghuizen, ziekenhuizen en overige zorginstellingen.

ZZP in zorg met maatschappelijk doel

De initiatiefnemers van Meetingcare hebben zich een maatschappelijk verantwoord doel gesteld. Immers, de inzet van personeel in de zorg wordt betaald met gemeenschapsgeld. Hier moet verantwoord mee omgegaan worden, vinden wij.

Het terugdringen van personeelskosten is meer dan ooit noodzakelijk geworden. Organisaties moeten in kunnen spelen op de vraag van de cliënt, maar tegelijkertijd moeten ze ook de kosten reduceren. Dit ìs mogelijk, juist dankzij een flexibilisering van het personeelsbestand, door het inzetten van deskundig personeel op die momenten dat de client een zorgvraag heeft. Bij meetingcare.nl hanteren we een vast, duidelijk trarief. De opdrachtgever weet bij ons precies wat hij / zij per periode kwijt is om toegang te krijgen tot ons bestand van ZZp-ers in de zorg.

Hoge kosten voor zzp-er in de zorg bij  zorgbemiddelingsbureau

Anderzijds vinden de initiatiefnemers van Meetingcare.nl het belangrijk dat de zzp-er niet langer geconfronteerd wordt met hoge, variabele bemiddelingskosten voor het zorgbemiddelingsbureau.

Inschrijving voor een basisaccount

Inschrijving op onze site is voor ZZP-ers in de zorg  gratis bij het aanmaken van een basis account. Je bent dan zichtbaar voor alle opdrachtgevers die zich op onze site hebben ingeschreven. 

Inschrijving voor een geverifieerd account

Je kunt ook kiezen voor een geverifeerd account. Met een geverifeerd account ben je duidelijker zichtbaar voor opdrachtgevers en kom je bovenaan te staan bij zoekopdrachten van opdrachtgevers. Bij het aanmaken van een geverifeerd account vragen we ZZP-ers documenten ( zoals diploma, Verklaring omtrent gedrag, identiteitsbewijs, aansprakelijkheidsverzekering ) te uploaden. Hierdoor is het voor opdrachtgevers duidelijk dat wij gecheckt hebben dat je aan de voorwaarden voldoet om als ZZP-er te werken.

 

Vragen over Meetingcare.nl? Bekijk de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op: 013 5908097. 

Voor Zorginstellingen:

  • Voordelig
  • Snel resultaat
  • Kwaliteit getoetst
Aanmelden voor opdrachtgevers

Voor ZZP'er:

  • Gratis
  • Snel resultaat
  • Regie in eigen hand
Aanmelden voor ZZP-ers